13 Şubat 2011 Pazar

--- aLLıK PReSLeMe ---

Kendisi Avon top allık olup zamanında alınıp sebepsiz yere renk wermemesi nedeni ile i$lemlerden geçmesine karar werildi...tarafımdan =)
Aradım taradım bulamadım nerde gördüm die, bu uygulamayı farlarda yapmışlardı, onun üzerine ben de kırılan, dağılan farlar üstünde denemi$ we memnun kalmı$tım. $imdi bu uygulamayı allık üzerinde denedim. Yüzümdeki duru$unu sizinle payla$mam için kuruma a$amasını atlatmam gerekiyor...

İ$lemler fotoğrafta da ayrıntılı gözüküyor ama ben özetliyim...
1-Top allık itinayla ezilir.
2-Toz haline getirildikten sonra alkol kullanılarak macun haline getirilir (ben kolonya kullandım)
Çok sulu, yumu$ak olmamasına dikkat edin*
3-Açık havada kurumaya bırakılır (hızlı olması amaçlı)

finito


1

2

3

7 yorum:

  1. bu yaptığın işlem çok hoşuma gitti benimde çanta da taşımaktan kırılan bir allığım vardı bende kullanamıyordum onu böyle yapıyım peki kuruduktan sonra sürdüğünde suratta güzel duruyor mu?

    YanıtlaSil
  2. O renk wermeyen allık $imdi çok yoğun renk weriyo =)
    Tabii tamamen kuruması için uzun bi süre beklenmesi gerekiyor sanıyorum, ben acele ettim. Sonuç olarak memnunum. Farlarda da denemenizi tawsiye ederim =)

    YanıtlaSil
  3. uzun bi sureden kastınız nedir bende suanda allıgımı preslemıs bulunmaktayım ve meraktan catlıyorum o yuzden soruyorum:))

    YanıtlaSil
  4. =) Ben içindeki nemin de gitmesi için 1 hafta açık hawada beklettim =) Belki abarttım ama sonuç mükemmel =D

    YanıtlaSil
  5. hep alkol kullanıyorlar.ama kötü kokuyo kafayı buldurcak valla :D kolonya oluyorumu gerçektende?oluyorsa boşuna kokutmayalım alkolü...kuruyunca kolonya kokusu kalıyormu? şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Ben çok memnun kaldım, alkolü daha önce kullandım fakat gerçekten yoğun bir kokusu oluyor.
    Ben kolonyadan memnunum, tawsiye ederim =)

    YanıtlaSil
  7. az önce aynısından bende yaptım kolonya kullandım ama avonun pembe top allığının içine 5-6 tane de bronz top allık atıp ezdim sonuç çok tatlı bi şeftali oldu çıktı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil